Ένα μείγμα μπαχαρικών από την Ινδία ιδανικό για κοτόπουλο και κρέατα φούρνου.
Το Tandoori αρκεί για να αφήσετε τις σκέψεις σας να περιπλανηθούν στην Ινδία. Λέγεται ότι η συνταγή υπάρχει εδώ και πέντε αιώνες. Το tandoor είναι ένα πήλινο σκεύος πολύ διαδεδομένο στην Ινδία, που χρησιμοποιείται όπως η γάστρα. Αυτό το μείγμα μπαχαρικών, θα απογειώσει τη γεύση σε όλα τα πουλερικά και κόκκινα κρέατα που ψήνονται στο φούρνο. Δοκιμάστε το σε κοτόπουλο, γαλοπούλα και χοιρινό κότσι στη γάστρα και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός του Kashmir chili, με το σπιρτάτο κύμινο, το πικάντικο τζίντζερ με την γλυκιά γεύση της κανέλας, δίνει ένα πολύ ξεχωριστό Ινδικό χαρακτήρα στις μαρινάδες σας. Εκτός των παραπάνω το tandoori masala περιέχει κόλιανδρο, μοσχοκάρφι, σκόρδο, κρεμμύδι και ασαφοέτιδα.
Χαρακτηριστικά
- Προέλευση
- Ινδία
- Κουζίνα
- Ινδική
- Ταιριάζει με
- Κρέατα
Πουλερικά
- Γεύση
- Έντονη
Πικάντικη