Δες ΟΛΑ τα σχετικά προϊόντα!
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Τρόποι Πληρωμής

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Baharadiko.gr μπορείτε να κάνετε χρήση των πιο διαδεδομένων και ασφαλών αυτόματων τρόπων πληρωμής που λειτουργούν σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα παγκοσμίως. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή καθώς επίσης και την κατάθεση στην τράπεζα. Αναλυτικά οι υποστηριζόμενοι τρόποι πληρωμής είναι:

Πληρωμή με αντικαταβολή

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στο διανομέα ή στο κατάστημα της ACS Courier της περιοχής σας κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι 1,90€ και ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών

Η διαδικασία ολοκλήρωσής της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Εθνική Τράπεζα, παρέχοντας ένα ασφαλές παράθυρο στη σελίδα μας, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Γίνονται δεκτές όλες οι χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες: Visa, MasterCard, Maestro και Diners.

Η διαδικασία πληρωμής ακολουθεί τα εξής απλά βήματα:

Όταν έχετε ολοκληρώσει την επιλογή των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε, επιλέγετε να πληρώσετε με χρήση κάρτας.

Στην οθόνη σας εμφανίζεται ένα πλαίσιο που περιλαμβάνει το ασφαλές περιβάλλον i-bank e-Simplify της Εθνικής Τράπεζας, όπου εκεί εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. (Το Baharadiko.gr, για λόγους ασφαλείας, δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας σας).

Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας, η Εθνική Τράπεζα επιχειρεί να χρεώσει την κάρτα με το χρηματικό ποσό της αγοράς σας. Στη συνέχεια, ανάλογα με το αν η συναλλαγή γίνει αποδεκτή ή όχι, σας επιστρέφεται θετική ή αρνητική απάντηση.

Το υψηλό επίπεδο ασφαλείας της υπηρεσίας i-bank e-Simplify της Εθνικής Τράπεζας εξασφαλίζεται από τα κάτωθι:

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών i-bank e-Simplify της Εθνικής Τράπεζας και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Εθνική Τράπεζα εμποδίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα. Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητά της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην υπηρεσία i-bank e-Simplify της Εθνικής Τράπεζας.

Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την εκτέλεση on-line πληρωμών με κάρτα και έχετε παραλάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου i-bank e-Simplify σας ζητά αυτόματα να πληκτρολογήσετε τον μυστικό κωδικό.

Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Eμπορίου i-bank e-Simplify ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

Πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα. Τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού είναι τα παρακάτω:

Δικαιούχος Λογαριασμού: Φράγκος Γεώργιος

Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα

IBAN: GR18 0110 4900 0000 4904 0261 445

Όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής με κατάθεση στην τράπεζα, σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που η κατάθεση του συνολικού κόστους της παραγγελιάς δεν ολοκληρωθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Η ομάδα του Baharadiko.gr

Τα Προϊόντα μας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα

Είσοδος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε λίστες επιθυμιών.

Είσοδος