Πάστα από λιωμένο σκόρδο, μπορεί να αντικαταστήσει επαξίως το φρέσκο σκόρδο σε όλες τις συνταγές.
Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 100g
Ενέργεια | 125 kcal/ 520 kj |
---|---|
Λίπη | 3g |
-εκ των οποίων κορεσμένα | 0g |
Υδατάνθρακες | 25g |
Ίνες | 2g |
Σάκχαρα | 6g |
Πρωτεΐνες | 3g |
Αλάτι | 1,50g |
Πολτοποιημένο σκόρδο, με άπειρες εφαρμογές σε όλες τις κουζίνες, έτοιμο προς χρήση. Γλυτώστε το καθάρισμα με την πάστα σκόρδου μιας και το άρωμα, η γεύση και η σπιρτάδα της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το φρέσκο σκόρδο. Προσοχή στην δοσολογία είναι πολύ δυνατό.
Χρησιμοποιήστε το σε όποιο πιάτο ζητάει σκόρδο. Ταιριάζει σε κρέατα, πουλερικά, σάλτσες, σούπες, πίτσα, ζυμαρικά, λαδερά, stir-fries, λαχανικά καθώς επίσης για να φτιάξετε dressings, dips και μαρινάδες.
Περιέχει: Σκόρδο 95%, σταφυλοκουκουτσέλαιο, ζάχαρη, αλάτι, κιτρικό οξύ
Χαρακτηριστικά
- Προέλευση
- Ηνωμένο Βασίλειο
- Κουζίνα
- Όλες
- Ταιριάζει με
- Όσπρια
Ζυμαρικά - Ρύζι
Θαλασσινά - Ψάρια
Κρέατα
Πουλερικά
Σαλάτες - Λαχανικά