Δες ΟΛΑ τα σχετικά προϊόντα!
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Cardinal Coconut Cream (Κρέμα Καρύδας) 400ml

H Coconut Cream της Cardinal είναι η κρέμα από την ψύχα της καρύδας και είναι κατάλληλη για ζαχαροπλαστική και μαγειρική χρήση.

Διαβάστε περισσότεραShow less
3,70 €
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
106242
Barcode (EAN): 5202410027706
Μάρκα:
Αγαπημένα προϊόντα1
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Η γλυκύτητα και η υφή της την καθιστά ιδανική για την παρασκευή σάλτσας κάρυ για κρέατα, θαλασσινά, λαχανικά καθώς επίσης και για μία πληθώρα ασιατικών συνταγών, όπως σάλτσες σούπες και επιδόρπια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην ζαχαροπλαστική ως μία υγιεινή,νηστίσιμη και vegan εναλλακτική της κρέμας γάλακτος.  

Διαβάστε περισσότεραShow less
Λεπτομέρειες Προϊόντος
106242

Χαρακτηριστικά

Προέλευση
Ταϋλάνδη
Κουζίνα
Ιαπωνέζικη
Ινδική
Κινέζικη, Βιετναμέζικη, Κορεάτικη
Ταϋλανδέζικη
Ταιριάζει με
Όσπρια
Γλυκά - Επιδόρπια
Ζυμαρικά - Ρύζι
Θαλασσινά - Ψάρια
Κρέατα
Πουλερικά
Σαλάτες - Λαχανικά
Γεύση
Γλυκιά
Παρεχόμενες Πληροφορίες
Κριτικές
Κανένα σχόλιο
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν επίσης
1,90 €
Το Coconut Milk της Cardinal είναι το φυτικό γάλα που προέρχεται από την καρύδα και είναι κατάλληλο για ζαχαροπλαστική και μαγειρική χρήση.
3,90 €
Η Thai Heritage Coriander Paste μπορεί να τα αντικαταστήσει επαξίως τα φρέσκα φύλλα κόλιανδρου! Βάλτε τη στο φινίρισμα των πιάτων και εντυπωσιάστε!
Cock Brand Curry Paste Yellow (Πάστα Κάρυ Κίτρινη) 400gr Cock Brand Curry Paste Yellow (Πάστα Κάρυ Κίτρινη) 400gr
Ειδική προσφορά
3,90 € 4,20 €
Web Offer -7%
Η κίτρινη πάστα κάρυ είναι ιδανική για κλασικά Ασιατικά πιάτα, ιδιαίτερα για Ταϋλανδέζικο κάρυ. Με γάλα καρύδας δίνει μία χρυσαφένια πεντανόστιμη βελούδινη σάλτσα!
1,15 €
Η κίτρινη πάστα κάρυ είναι ιδανική για κλασικά Ασιατικά πιάτα, ιδιαίτερα για Ταϋλανδέζικο κάρυ. Με γάλα καρύδας δίνει μία χρυσαφένια πεντανόστιμη βελούδινη σάλτσα!

Τα Προϊόντα μας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα

Είσοδος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε λίστες επιθυμιών.

Είσοδος