Ότι καλύτερο υπάρχει σε ελληνικό θαλασσινό αλάτι.
Η αφρίνα θεωρείται η βασίλισσα των αλατιών. Η συγκομιδή της γίνεται κυριολεκτικά από τον αφρό της θάλασσας με το χέρι. Το άνθος αλατιού, αποτελεί ένα μη επεξεργασμένο, μη ραφιναρισμένο, πλούσιο σε θρεπτικά μέταλα και ιχνοστοιχεία gourmet αλάτι. Οι νιφάδες του έχουν υγρή και τραγανή υφή και μια πολυδιάστατη γεύση θάλασσας, που συνδυάζει γλυκό και αλμυρό. Χρησιμοποιήστε το ως αλάτι φινιρίσματος σε κρέατα, θαλασσινά, λαχανικά και σαλάτες. Ρίξτε ελάχιστο σε ζεστή σοκολάτα ή σάλτσα καραμέλας και πραγματικά θα σας ανταμείψει.
Χαρακτηριστικά
- Προέλευση
- Ελλάδα
- Κουζίνα
- Όλες
- Ταιριάζει με
- Όλα
- Γεύση
- Αλμυρή