

Σκόνη από ακατέργαστο, βιολογικό, ωμό κακάο. Δεν έχει υποστεί τη θερμική επεξεργασία που καταστρέφει μεγάλο μέρος των αντιοξειδωτικών που περιέχει ο καρπός του κακαόδενδρου.
Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 100g
Ενέργεια | 417kcal |
---|---|
Λίπη | 10,8g |
Υδατάνθρακες | 53,6g |
Ίνες | 26,5g |
Πρωτεΐνες | 23,0g |
Ένας ιδιαίτερα απολαυστικός τρόπος για τη λήψη σημαντικών ποσοτήτων αντιοξειδωτικών και σημαντικών μετάλλων, όπως μαγνήσιο, σίδηρο, χαλκό, θείο, κάλιο. Η σκόνη του κακάο αυξάνει τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλό μας που σχετίζονται με τη βελτίωση της διάθεσης. Ενεργοποιεί τη σερετονίνη, την ορμόνη της χαράς και τις ενδορφίνες και λειτουργεί όπως τα αντικαταθληπτικά, βοηθώντας στην ενεργοποίηση αισθημάτων ευχαρίστησης και ενισχύοντας τις άμυνες του οργανισμού απέναντι στο άγχος.
Βοηθά στη βελτίωση της πέψης, καθώς περιέχει φυτικές ίνες που καθορίζουν και ρυθμίζουν τη λειτουργία των εντέρων. Πλούσιο σε βιταμίνη C που τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Τρόπος χρήσης: Προσθέστε τη σκόνη κακάο στα αγαπημένα σας, smoothies, στο τσάι, στον καφέ, στα γλυκά, ή σε οτιδήποτε άλλο σας ευχαριστεί. Μία δύο κουταλιές μπορούν να μεταμορφώσουν οποιαδήποτε συνταγή σε σοκολατένια απόλαυση. Μπορείτε να την προσθέσετε και σαν γαρνιτούρα πάνω σε φρέσκα φρούτα.
Χαρακτηριστικά
- Ιδιότητα - Πάθηση
- Άγχος
Αθλητική απόδοση
Ανοσοποιητικό
Αντιοξειδωτικό
Εντερικές διαταραχές
Καρδιοτονωτικό
Κατάθλιψη
Πλούσιο σε Σίδηρο
Τόνωση
- Προέλευση
- Περού
- Ταιριάζει με
- Γλυκά - Επιδόρπια
Φρούτα