
Η Gluten Free Light Soy Sauce της Lee Kum Kee είναι μία ελαφριά σάλτσα σόγιας με ιδιαίτερα πλούσια γεύση χωρίς γλουτένη!
Ελαφριά ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας χωρίς γλουτένη και χωρίς συντηριτικά, με την υπογραφή ποιότητας της Lee Kum Kee.
Προέρχεται από μη γεννετικά τροποποιήμένα φασόλια σόγιας που περνούν από φυσική διαδικασίας ζύμωσης.
Μπορεί να προστεθεί σε όλα τα πιάτα ως ενισχυτικό γεύσης, καθώς επίσης σε μαρινάδες και stir fries λαχανικών, θαλασσινών, κρεατικών και πουλερικών.
Είναι ιδανικο συνοδευτικό για dumplings και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως seasoning είτε για μαγείρεμα.
Χαρακτηριστικά
- Προέλευση
- Κίνα
- Κουζίνα
- Ιαπωνέζικη
Ινδονησιακή
Κινέζικη, Βιετναμέζικη, Κορεάτικη
Ταϋλανδέζικη
- Ταιριάζει με
- Ζυμαρικά - Ρύζι
Θαλασσινά - Ψάρια
Κρέατα
Πουλερικά
- Γεύση
- Umami
Αλμυρή