Η πρωτεΐνη ρυζιού θεωρείται καλύτερη από άλλες πηγές πρωτεϊνών όσον αφορά την πέψη. Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη στο συγκεκριμένο σκεύασμα είναι 80% και προέρχεται 100% από ρύζι βιολογικής καλλιέργειας.
Διατροφικές Πληροφορίες Ανά 100g
Ενέργεια | 415kcal |
---|---|
Λίπη | 8.7g |
-εκ των οποίων κορεσμένα | 1,1g |
Υδατάνθρακες | 4.1g |
-εκ των οποίων σάκχαρα | 0,1g |
Ίνες | 3.4g |
Πρωτεΐνες | 80.26g |
Αλάτι | 0,7g |
Μπορεί να καταναλωθεί από άτομα με γαστρεντερικές παθήσεις, όπως δυσπεψία ή το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου κ.α.
Η πρωτεΐνη ρυζιού δεν περιέχει γλουτένη ή λακτόζη και είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών για τα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη ή για τα άτομα με κοιλιοκάκη.
Χωρίς χημική επεξεργασία, είναι μία πρωτεϊνη φυτικής προέλευσης που περιέχει όλα τα απαραίτητα για τον οργανισμό αμινοξέα. Είναι υποαλλεργική και κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών. Ιδιαίτερα δημοφιλής στους χορτοφάγους, αφού βοηθά να διατηρήσουν επαρκή τα επίπεδα πρωτεΐνης στον οργανισμό τους. Βοηθάει στην ανάπλαση και τη διατήρηση της μυικής μάζας και αποτελεί ένα ισχυρό σύμμαχο για αυτούς που αθλούνται ή προσέχουν τη διατροφή τους. Η πρωτεΐνη ρυζιού θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή και άσκηση.
Τρόπος χρήσης: Καταναλώστε 25 γραμμάρια σκόνης διαλυμένα σε νερό ή χυμό δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση πριν και μετά την άσκηση . Μπορεί επίσης να προστεθεί σε σούπες, στα δημητριακά, σε μιλκσέικ κ.α.
Χαρακτηριστικά
- Ιδιότητα - Πάθηση
- Αθλητική απόδοση
Τόνωση
- Προέλευση
- Ευρωπαϊκή Ένωση
- Καλλιέργεια
- Πιστοποιημένη βιολογική