Ανακαλύψτε το vegan πηκτικό άγαρ άγαρ για μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Δίνει πλούσια υφή και πηκτικότητα σε γλυκά, σάλτσες, ζελέ, μαρμελάδες και επιδόρπια.
Δοκιμάστε την ισχυρή πηκτικότητα και την εξαιρετική υφή του άγαρ άγαρ, το απόλυτο πηκτικό . Αυτή η vegan εναλλακτική της ζελατίνης προσφέρει ασύγκριτη σταθερότητα και πλούσια, κρεμώδη υφή σε γλυκά, σάλτσες και επιδόρπια. Αντικαθιστά με επιτυχία άλλα πηκτικά όπως ζελατίνη, ρίζα κόντζακ και γκουάρ κόμμι στις ίδιες συνταγές. Πειραματιστείτε δημιουργώντας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες με το αγάρ αγάρ όπως κάνουν κορυφαίοι σεφ ανά τον κόσμο.