1,00 €
Η αμμωνία χρησιμοποιείται ως αυξητικός παράγοντας και ρυθμιστής οξύτητας σε κουλουράκια, κράκερς κ.α.
Το κόμμι ξανθάνης προέρχεται από διαδικασία ζύμωσης της γλυκόζης καλαμποκιού. Χρησιμοποιείται ως πηκτικό σε σάλτσες, dressings και αρτοποιήματα χωρίς γλουτένη!
Χαρακτηριστικά
Συνδεθείτε πρώτα
ΕίσοδοςΔημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα
ΕίσοδοςΔημιουργήστε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε λίστες επιθυμιών.
Είσοδος