Τα ιαπωνικά udon noodles, είναι φρέσκα χοντρά προμαγειρεμένα νουντλς από σιτάλευρο με μαστιχωτή υφή. Φτιάξτε τέλεια stir fries και ασιατικές σούπες με udon!
Ρίξτε τα σε βραστό νερό και μαγειρέψτε τα για 3 λεπτά. Στραγγίστε και προσθέστε τα στο γουόκ όπου έχετε σωτάρει κοτόπουλο, λαχανικά και σάλτσα ή άλλα υλικά της αρεσκείας σας. Ανακατέψτε για 4 λεπτά και σερβίρετε. Εναλλακτικά προσθέστε τα udon σε σούπα ή ζωμό και βράστε για 3 λεπτά αντικαθιστώντας με τα κλασικά ζυμαρικά που θα χρησιμοποιούσατε στη σούπα.
Συνδυάζονται ιδανικά με την Cardinal Wok Sauce για γρήγορα εύκολα και πεντανόστιμα stir fries.
Χαρακτηριστικά
- Προέλευση
- Ιαπωνία
- Κουζίνα
- Ιαπωνέζικη
Ινδονησιακή
Κινέζικη, Βιετναμέζικη, Κορεάτικη
Ταϋλανδέζικη
- Ταιριάζει με
- Θαλασσινά - Ψάρια
Κρέατα
Πουλερικά
Σαλάτες - Λαχανικά