Δες ΟΛΑ τα σχετικά προϊόντα!
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Χιώτικο Κελλάρι Παραδοσιακό Στριφτό Φυτιλάκι 500gr

Το στριφτό φυτιλάκι είναι παραδοσιακό ζυμαρικό Χίου, φτιαγμένο με αγνά υλικά ποιότητας από το Χιώτικο Κελλάρι. Ταιριάζει ιδανικά με κοκκινιστό κρέας και κουνέλι!

Διαβάστε περισσότεραShow less
3,90 €
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός: 09291          Barcode (EAN): 5200366200631
Αγαπημένα προϊόντα0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Λεπτομέρειες προϊόντος
09291

Χαρακτηριστικά

Προέλευση
Ελλάδα
Κουζίνα
Ελληνική
Ετικέτες - Λέξεις Κλειδιά
Κριτικές
Κανένα σχόλιο
Παρεχόμενες Πληροφορίες
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν επίσης
3,90 €
Γλυκός τραχανάς φτιαγμένος ακολουθώντας τη παραδοσιακή χιώτικη συνταγή, με τραχανόχορτο ντομάτα και γιαούρτι!
4,50 €
Παραδοσιακά χειροποίητα στριφτάρια με παρμεζάνα, από το Χιώτικο Κελλάρι. Ένα μοναδικό ζυμαρικό αρίστης  ποιότητας με απίθανη γεύση που θα σας εκπλήξει!
4,50 €
Τραχανάς από το Χιώτικο Κελλάρι, με σπανάκι, καρότο, κρεμμύδι, μανιτάρια πορτσίνι και ελιά. Δοκιμάστε την αυθεντική μεσογειακή γεύση του και θα εκπλαγείτε!
4,50 €
Παραδοσιακές χιώτικες ταλιατέλες με μαστίχα, από το Χιώτικο Κελλάρι. Η πλούσια γεύση και το σπάνιο άρωμα τους αποτελούν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
3,90 €
Τρίχρωμα παραδοσιακά στριφτάρια με σπανάκι και ντομάτα από το Χιώτικο Κελλάρι. Ένα απίθανο χειροποίητο ζυμαρικό με χρώμα και γεύση που εντυπωσιάζει!
3,90 €
Παραδοσιακά στριφτάρια με άρωμα μανταρινιού από τον Κάμπο της Χίου, ιδανικά για καλοκαιρινές γκουρμέ γαστρονομικές δημιουργίες! Εκλεκτό ζυμαρικό με πλούσια γεύση!
3,90 €
Ξινός τραχανάς φτιαγμένος ακολουθώντας τη παραδοσιακή χιώτικη συνταγή, με τραχανόχορτο και γιαούρτι! Η αυθεντική τραχανόσουπα απαιτεί αβγά ποσέ και κατσικίσιο τυρί!
4,50 €
Παραδοσιακό ζυμαρικό κους κους με μείγμα αφυδατωμένων λαχανικών! Ένα ζυμαρικό από το Χιώτικο Κελλάρι με γεύση και χρώμα που δεν πρόκειται να σας αφήσει αδιάφορους!

Τα Προϊόντα μας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα

Είσοδος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε λίστες επιθυμιών.

Είσοδος