Τρίχρωμα παραδοσιακά στριφτάρια με σπανάκι και ντομάτα από το Χιώτικο Κελλάρι. Ένα απίθανο χειροποίητο ζυμαρικό με χρώμα και γεύση που εντυπωσιάζει!
Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή από το Χιώτικο Κελλάρι για μία μοναδική γευστική εμπειρία.
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα στριφτάρια μας για 4-5 λεπτά. Κόβουμε 2 πράσα και τα σοτάρουμε με ελαιόλαδο.Τα σβήνουμε με λευκό κρασί, ρίχνουμε χυμό από 1,5 λεμόνι, μάραθο, αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνουμε τα στριφτάρια στο τηγάνι και τα ανακατεύουμε μέχρι να γλασάρουν. Τέλος, σερβίρουμε στα πιάτα με τριμμένο κεφαλοτύρι. Η συνταγή μπορεί να συνοδεύσει αρνάκι λεμονάτο ή κοτόπουλο.