Η αλμπουμίνη είναι παστεριωμένα και αποξηραμένα ασπράδια αβγού σε σκόνη. Μπορεί να αντικαταστήσει το ασπράδι σε συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Η αλμπουμίνη έχει αμέτρητες εφαρμογές στη ζαχαροπλαστική την αρτοποιεία και την μαγειρική. Με την αλμπουμίνη μπορείτε να φτιάξετε μαγιονέζα, γλάσσο ζαχαροπλαστικής, παγωτά, ομελέτες, ζυμαρικά, μαρέγκα, ζυμάρι για κρέπες, μακαρόν καθώς επίσης να το προσθέσετε σε ροφήματα πρωτεϊνης ή σε όποια άλλη συνταγή ζητάει ασπράδια αβγού.
Η αλμπουμίνη αποτελεί χρήσιμο βοήθημα για δίαιτα λόγω της τεράστιας περιεκτικότητας της σε πρωτεϊνη (82%) και της χαμηλής περιεκτικότητας της σε υδατάνθρακες και λιπαρά. Η πρωτεΐνη ενισχύει την μυική ανάπτυξη και είναι απαραίτητο διατροφικό στοιχείο που πρέπει να λαμβάνεται σε μεγάλες ποσότητες από αυτούς που κάνουν εντατική άσκηση.
Τρόπος χρήσης: 1 μέρος αλμπουμίνη για 7 μέρη νερού. Δηλαδή τα 100γρ σκόνη αλμπουμίνης τα διαλύετε σε 700ml νερό και αυτή η ποσότητα ισοδυναμεί με 26 ασπράδια αβγού.
Χαρακτηριστικά
- Διατροφή - Δίαιτα
- 3 Φάσεων (Διατροφή & Νέα Ζωή)
Atkins
Keto (Κετογονική)
Χαμηλή σε Λιπαρά
Χαμηλή σε Υδατάνθρακες
- Ιδιότητα - Πάθηση
- Αδυνάτισμα
Αθλητική απόδοση
- Προέλευση
- Ευρωπαϊκή Ένωση
- Ταιριάζει με
- Γλυκά - Επιδόρπια
Ψωμί - Πίτες - Αρτοποιήματα