0,70 €
Απαραίτητο στην ζαχαροπλαστική και την αρτοποιεία. Χρησιμοποιείται ως διογκωτική ύλη στις ζύμες.
Η αμμωνία χρησιμοποιείται ως αυξητικός παράγοντας και ρυθμιστής οξύτητας σε κουλουράκια, κράκερς κ.α.
Απαραίτητο σε πολλές συνταγές γλυκών και αρτοσκευασμάτων. Μπορεί να αντικαταστήσει το κρεμόριο, το μπέικιν πάουντερ ή ακόμα και τη σόδα στις δημιουργίες σας.
Εκτός από βρώσιμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λίπασμα στα φυτά, μιας και είναι πηγή αζώτου. Επίσης δρα εξαιρετικά ως καθαριστικό, τόσο στην κουζίνα, όσο και στα έπιπλα ή τα χαλιά. Χρησιμοποίηστε την αμμωνία διαλυμένη σε νερό για να καθαρίσετε λεκέδες σε υφάσματα, αλλά και το φούρνο της ηλεκτρικής κουζίνας.
Χαρακτηριστικά
Συνδεθείτε πρώτα
ΕίσοδοςΔημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα
ΕίσοδοςΔημιουργήστε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε λίστες επιθυμιών.
Είσοδος