1,00 €
Η αμμωνία χρησιμοποιείται ως αυξητικός παράγοντας και ρυθμιστής οξύτητας σε κουλουράκια, κράκερς κ.α.
Απαραίτητο στην ζαχαροπλαστική και την αρτοποιεία. Χρησιμοποιείται ως διογκωτική ύλη στις ζύμες.
Το μπέικιν πάουντερ εξασφαλίζει ομοιόμορφο φούσκωμα και αφράτη υφή στα γλυκά, στα κέικ και τις διάφορες άλλες ζύμες. Μπορεί να αντικαταστήσει την απλή μαγειρική σόδα και είναι το διογκωτικό που συναντάμε πιο συχνά στις συνταγές.
Χαρακτηριστικά
Συνδεθείτε πρώτα
ΕίσοδοςΔημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα
ΕίσοδοςΔημιουργήστε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε λίστες επιθυμιών.
Είσοδος