Η φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης είναι το δεύτερο ακριβότερο μπαχαρικό στον κόσμο μετά το σαφράν (κρόκος). Η ποικιλία Bourbon που διαθέτουμε θεωρείται κορυφαίας ποιότητας. Απαραίτητη στη ζαχαροπλαστική, μπαίνει σε ζύμες, γλυκά, επιδόρπια και ροφήματα.
Στη βιομηχανία, η κύρια της χρήση είναι ο αρωματισμός προϊόντων γάλακτος και σοκολάτας. Χρησιμοποιήστε τη βανίλια σε pancakes, κρέπες, παγωτά, κρέμες, κέικ, κουλουράκια, milk shakes κ.α. Η βανίλια μπαίνει είτε μόνη της είτε σε συνδυασμό με άλλα μπαχαρικά όπως, κανέλα, κάρδαμο, γαρίφαλο, μοσχοκάρυδο, τζίντζερ, γλυκάνισο, μαχλέπι, κακάο, μαστίχα για να αρωματίσει και να δώσει γεύση στα γλυκά μας.
Χαρακτηριστικά
- Προέλευση
- Μαδαγασκάρη
- Κουζίνα
- Όλες
- Ταιριάζει με
- Γαλακτοκομικά
Γλυκά - Επιδόρπια
Φρούτα
- Γεύση
- Γλυκιά