Δες ΟΛΑ τα σχετικά προϊόντα!
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Λεσβιακή Γη Σαπούνι Ελαιολάδου με Κόκκινη Άργιλο, Γαρύφαλλο & Παπαρουνόσπορο 100gr

Σαπούνι ελαιολάδου με κόκκινη άργιλο, γαρύφαλλο & παπαρουνόσπορο. Αποκτήστε υγιές δέρμα και μαλλιά αντιμετωπίζοντας μια για πάντα την λιπαρότητα και την ακμή!

Διαβάστε περισσότεραShow less
2,70 €
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
110237
Αγαπημένα προϊόντα0
Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Περιγραφή

Το σαπούνι ελαιολάδου με κόκκινη άργιλο, γαρύφαλλο & παπαρουνόσπορο είναι η ιδανική επιλογή για τη λιπαρή επιδερμίδα και τα μαλλιά. Η πράσινη άργιλος, με την απορροφητική της δράση, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την υπερβολική λιπαρότητα, καθώς και την ακμή. Αυτό το σαπούνι είναι επίσης κατάλληλο για μικτό δέρμα και μαλλιά που γρήγορα γίνονται λιπαρά. Το αιθέριο έλαιο tea tree προσφέρει αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, βοηθώντας στην εξάλειψη των μικροοργανισμών και στην ανακούφιση από ερεθισμούς. Ανακαλύψτε τα οφέλη αυτού του φυσικού σαπουνιού και δοκιμάστε το τώρα για υγιές και ισορροπημένο δέρμα και μαλλιά!

Διαβάστε περισσότεραShow less
Λεπτομέρειες Προϊόντος
110237

Χαρακτηριστικά

Ιδιότητα - Πάθηση
Ακμή
Αντιβακτηριακό
Αντιγήρανση
Αντιφλεγμονώδες
Δερματικά προβλήματα
Λιπαρότητα
Μύκητες
Προέλευση
Ελλάδα
Παρεχόμενες Πληροφορίες
Κριτικές
Κανένα σχόλιο
Μπορεί να σε ενδιαφέρουν επίσης
2,70 €
Σαπούνι ελαιολάδου με πράσινη άργιλο & αιθέριο έλαιο tea tree. Αποκτήστε υγιές δέρμα και μαλλιά αντιμετωπίζοντας μια για πάντα την λιπαρότητα και την ακμή!
2,70 €
Σαπούνι ελαιολάδου Λέσβου με ενεργό άνθρακα & αιθέριο έλαιο γεράνι. Καταπολεμά αποτελεσματικά λιπαρότητα και ακμή. Αποκτήστε υγιή και λαμπερή επιδερμίδα!
2,70 €
Φυσικό σαπούνι ελαιολάδου με χαμομήλι & έλαια χαμομηλιού. Αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές ιδιότητες, βαθιά ενυδάτωση και απαλό δέρμα. Δοκιμάστε το τώρα!
Kannabio Hemp Active Handmade Organic Hemp Soap (Χειροποίητο Σαπούνι με Βιολογική Κάνναβη) 105gr Kannabio Hemp Active Handmade Organic Hemp Soap (Χειροποίητο Σαπούνι με Βιολογική Κάνναβη) 105gr
Ειδική προσφορά
Βιολογικό
4,90 € 6,30 €
Web Offer -22%
Το χειροποίητο σαπούνι βιολογικής κάνναβης Hemp Active με ενεργό άνθρακα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τη λιπαρότητα, κάνοντας βαθύ καθαρισμό! Δοκιμάστε το!
2,70 €
Αναζωογονητικό παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου Λέσβου με φύκια & άλατα Epsom. Απολέπιση και απαλή περιποίηση για ευαίσθητη επιδερμίδα. Αγοράστε το τώρα!
2,70 €
Παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου Λέσβου με μέλι & κουρκουμά, ένα φυσικό προϊόν περιποίησης που ενυδατώνει και αναζωογονεί επιδερμίδα και μαλλιά. Αγοράστε το τώρα!
2,70 €
Απολαύστε τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει το παραδοσιακό σαπούνι ελαιολάδου Λέσβου με άνθη & έλαια λεβάντας για αψεγάδιαστη επιδερμίδα!

Τα Προϊόντα μας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα

Είσοδος

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε λίστες επιθυμιών.

Είσοδος