
Γλυκά Διαίτης
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα 300 γρ. γάλα καρύδας, τη ζάχαρη και τοποθετούμε στην φωτιά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το κορν φλάουερ, τα αυγά και το υπόλοιπο γάλα καρύδας. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να εχουμε ένα ομοιογενές μείγμα και πριν βράσει το γάλα καρύδας ρίχνουμε το μείγμα των αυγών. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η κρέμα(όχι να βράσει), κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ροδόνερο. Σερβίρουμε σε 6 ατομικά μπολ και πασπαλίζουμε με την κανέλα.
200 θερμίδες η μερίδα
Κρέμα με γάλα καρύδας
100γρ. ζάχαρη καστανή
4 αυγά
400γρ. γάλα καρύδας
1 κουταλιά της σούπας ροδόνερο
30γρ. κορν φλάουερ
1 κουταλάκ ι Κανέλα κεϋλάνης