
Το χαβιάρι μαύρου σκόρδου, απογιώνει τα gourmet πιάτα με την πολυδιάστατη γλυκιά γεύση του και την εντυπωσιακή εμφάνιση του! Φτιάξτε τώρα τα πιο εντυπωσιακά πιάτα!
Ιδανικά μπορεί να διακοσμίσει και να δώσει gourmet χαρακτήρα στις παρασκευές σας, καθώς επίσης μπορεί να συνοδεύει σαλάτες, σούσι, κράκερς, μπρουσκέτες, ποικιλίες τυριών και αλαντικών.
Το μαύρο σκόρδο προέρχεται από μία φυσική διαδικασία ζύμωσης του λευκού σκόρδου, με την οποία απελευθερώνονται τα σάκχαρα του, που του δίνουν χαρίζουν μία γλυκιά μεστή γεύση, ελαφρώς αλμυρή, ζεστή, umami, με πικάντικες νότες και καπνιστό άρωμα. Το συναντάμε συχνά στην κορεάτικη, κινέζικη, ινδική και βιετναμέζικη κουζίνα.
Εκτός από την χρήση του στην κουζίνα είναι superfood, καθώς αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο για την υγεία της καρδιάς μας. Είναι πλούσιο σε ένα αμινοξύ την L-Allycysteine με πολύ ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, που το κάνει πολύ πιο αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της υπέρτασης από το λευκό σκόρδο. Επίσης, δεν περιέχει γλουτένη.
Χαρακτηριστικά
- Ιδιότητα - Πάθηση
- Αντιβακτηριακό
Καρδιοτονωτικό
Κυκλοφορικό
Τόνωση
Υπέρταση
- Προέλευση
- Ισπανία
- Κουζίνα
- Ευρωπαϊκή
Ινδική
Κινέζικη, Βιετναμέζικη, Κορεάτικη
- Ταιριάζει με
- Ζυμαρικά - Ρύζι
Θαλασσινά - Ψάρια
Κρέατα
Πουλερικά
Ψωμί - Πίτες - Αρτοποιήματα
- Γεύση
- Umami
Έντονη
Γλυκιά